14-03-2022 | We hebben moeten besluiten tot en met de bouwvak geen nieuwe offertes of adviezen meer uit te brengen. We waren u graag van dienst geweest maar kunnen deze uitzonderlijke marktsituatie (hoge energieprijzen en slechte leverbaarheid van materiaal) helaas niet veranderen

15-12-2021 | NB Wegens enorme drukte is de tijd tot uitvoering van nieuwe werken minimaal 6 maanden

Verspilling van energie. Daar houden wij niet van. Oprichter Wiard Jongsma maakte zich daar tijdens zijn basisschooljaren al druk om. Na de HAVO en de HTS Technische Bedrijfskunde is hij aan de slag gegaan bij zijn vader en broer: Installatieburo Jongsma |Assen. Hier is de basis gelegd voor het werken in de bouw en de kennis en ervaring in de installatietechniek. Sinds 2009 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en sinds 2019 onder de nieuwe naam Jongsma Energietechniek. Door te ondernemen kan er uiting gebracht worden aan de langgekoesterde wens: specialiseren in nieuwe en duurzamere technieken. En verspilling tegen gaan.

We hebben geen monteurs in eigen dienst maar door een breed netwerk met installatiebedrijven, aannemers en zzp-ers kunnen we eenvoudig grotere werken uitvoeren.

Jongsma Energietechniek
Wiard Jongsma

Stationsweg 131
9471 GP Zuidlaren

Mobiel: 06-26666157
E-mail: info@jongsma-energie.nl

KvK nummer: 72796642